Blog

BILLEDER KOMMER SNART HAR HAFT LIDT PROBLEMER MED SIDEN..

15 oktober 2019,

1 oktober 2019, 

29 september 2019, i dag er jeg startet i praktik hos Harmonisk Hundecenter det glæder jeg mig til at forsætte med.

18 september 2019, i dag har jeg været en tur forbi lægen da jeg havde et modermærke der skulle skæres væk, Alma var med men hun kunne godt nok ikke lide at lægen skulle skære i mig, hun var meget urolig og ville gerne være tæt på mig.

7 september 2019, jeg var blevet inviteret til landsbydag i Mårum, jeg skulle opvise kaninhop, Alma var som altid med.

27 august 2019, SOMMERFERIE..

26 august 2019, jeg pakker til at tage i sommerhus, Alma skal være sikker på at komme med.

25 august 2019, hundens dag i tivoli, hold nu op hvor var der mange fra Almas blog der kunne kende hende, vi fik snakkede med en masse søde mennesker, jeg deltog i en quiz og vand 2 pladsen.

19 august 2019, Alma har været med ved lægen og i butik i dag, selvom vi har holdt sommerferie i næsten 2 måneder så viste Alma hvad hun skulle, nede i Lidl fik hun opmærksomhed fra hele pensionist klubben. 

nu tages der en velfortjent lur.

27 juni 2019, Alma har været til fotograf.

23 juni 2019, tog jeg Alma og Teddy ned for at se sankt hans bål, min veninde skulle ha været med men sprang fra så prøvet alene og det gik rigtig fint.

19 juni 2019, i dag har Alma været med til møde med kommunen, det gik rigtig godt, hun sad på skødet det meste af tiden og da jeg følte mig godt tilpas gik hun ind i sit bur for at slappe af.

8 juni 2019, i dag har vi været til Græsted veteran træf hvor jeg skulle opvise kaninhop, Alma var med som servicehund men selv en servicehund kan blive træt.

30 maj 2019, i dag har vi været til hundens dag på bakken, det var helt igennem fantastisk vejr.

22 maj 2019, der er skrevet en artikel om Alma og min hverdag og livet med en servicehund.

16 maj 2019, I dag er det 5 år siden Alma og jeg valgte hinanden, jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker min lille prinsesse, hun er mit et og alt og kan ikke undvære hende.

13 Maj 2019, Opdatering på Alma.

Jeg har talt med dyrlægen i dag og de anbefalet at jeg opstarter medicin mod epilepsi, så nu skal hun have piller 2 gange om dagen, jeg håber virkelig at det "bare" er det og at hendes anfald og kramper stopper fra i dag af.

I dag har vi hyggede med en dejlig skovtur.

10 maj 2019, Åh hvor slutter eftermiddagen på en dårlig måde.

Vi har ellers haft en dejlig dag med masser af hygge, trænet tricks, været i Lidl, Irma og joe and The juice. 

Men her til eftermiddag ligger Alma i gangen og sover, pludselig kommer hun styrtende op i favnen på mig og går i krampe, jeg giver hende stesolid og langsomt går det i sig selv, dog puster hun en del og er omtumlet. 

På mandag ringer jeg til dyrlægen vi bliver nød til at få noget hjælp de her anfald kommer alt for tit.


8 April 2019, jeg er startet ny praktik som hundetræner, Alma er selvfølgelig med ved min side. 

25 Marts 2019, I dag bliver denne smukke pige 5 år, tiden går alt for stærkt.

Tillykke min elskede skat.

19 Marts 2019, Hej alle tak for alle jeres søde beskeder og råd om Almas anfald i går. 

Det er nu 4-5 gang hun får krampe anfald og der går 4-6 måneder imellem, dyrlægen mener det er epilepsi men da hun ikke har anfald så tit skal hun ikke have medicin.

Jeg har fået noget stesolid med hjem som jeg kan give i rumpen næste gang hun går i kramper (håber der går meget længe)  det skulle hjælpe på at hun hurtigere kommer ud af anfaldet. 

I dag er hun sig selv, vi har været ude og gå 2 ture og nydt det gode vejr, jeg har lavet en lille film hvor hun leger, der kan man se hvor glad og normal hun er, den kan ses på hendes Facebook.

18 marts 2019, I dag leget Alma og jeg bold inden vi skulle møde på job, hvilke hun elsker.

Da vi kom hjem gik Alma i sengen og hvilet sig, pludselig kom hun stormende og sprang op i favnen på mig hvorefter hun gik i krampe, jeg fik taget noget af anfaldet på film som jeg kan vise dyrlægen, anfaldet varet i 25-30 min og var det voldsommeste til dato, jeg havde vagt dyrelægen i røret men han sagde jeg skulle ringe til egen dyrlæge i morgen tidlig. 

5 Marts 2019, 

I dag har været en stor dag for Alma og jeg.
Vi har været til prøve og Alma er nu godkendt til psykiatrisk service hund gennem Trinitas.

Vi var udfordret af regnen, Alma HADER regn og jeg var så nervøs hvilke Alma mærkede med det samme og hun ville nærmest ikke gå, men det gik og jo længer ind i prøven vi kom, jo mere slappede jeg af og hun fik også mere ro på. 

Jeg vil sige en stor tak til en helt speciel følger på Almas facebook siden som har doneret pengene så vi kunne komme op til prøven nu, jeg har takkede dig meget og du er en helt særlig person med hjertet på det rette sted tak. 

Jeg er godt brugt, men en masse døre åbner sig for mig og jeg er sikker på Alma og jeg nok skal klare alt sammen fra nu af.

22 Februar 2019, I dag har vi været i Lidl og i Farum bytov og trænet, vi fik shoppede en ny hundetaske for et gavekort fra jul så Alma kan være smart når hun er med ude og handle.
Vi har også fået en skriftlig tilladelse på at jeg må medbringe Alma i Bytorvet, alt er ved at falde på plads på det punkt. vi skal muligvis også snart til prøven men det høre i mere om når tid er.

25. januar 2019, Alma, jeg og min behandler var i butik i dag, men en mand mente vi ikke måtte være der og ville gerne diskuterer, heldigvis var min behandler med og kunne tage den med ham, men det gjorde jeg fik angst og ville måtte stoppe for i dag og køre hjem.

Alma reageret som hun skulle hun sad pænt i vognen mens manden fægtede med armene og rørte ved hende, hun sad helt stille og fokuseret på mig hele tiden, da vi kom ud var hun heldigvis i kramme humør.

men det har taget hårdt på os begge vi er virkelig trætte.


22. januar 2019,

I dag er Alma blevet kontor hund, hun ligger så fint mens folk går frem og tilbage printer og jeg skriver på pc.
Vi øver på livet løs så hun kan bestå prøven som servicehund.

21. januar 2019, jeg havde søgt kommunen om hjælp til dækning af udgifterne til at få uddannet Alma.

Kommunen har desværre givet afslag på min ansøgning om bevilling af dækning af udgifterne som det koster at få sin hund uddannet, deres grund er at jeg selv har valg at betale træning og derfor vil de ikke dække de 1500kr som det koster at komme op til prøven.

Husk hvis du selv skal ha uddannet din hund og gerne vil have hjælp til det så må du ikke selv begynde på træning inden du søger.


18. januar 2019, I dag har Alma været med i Lidl og på cafe, hun var så dygtig.

Jeg er startet ny behandling i psykiatrien og nu sker der virkelig noget, jeg har fået en behandler der kan tage mig og Alma på indkøb og på cafe besøg så Alma kan lære at være med mig alle vegne og jeg kan lære kun at være afhængig af Alma hvilke der er meningen med en service hund.  



september 2018 startet jeg et samarbejde med Safaribarf.dk, se mere under Nuværende samarbejdspartner.

7 september 2018 startet vi til træning igennem Trinitas så Alma kan blive psykiatrisk servicehund for mig.

August 2018, var hundene, 2 veninder og jeg på sommerferie på Langeland vi havde en fantastisk uge men en masse lange gå ture.

26 August 2018, var Alma, en veninde og jeg til hundens dag i tivoli, det var en lang dag med en masse mennesker og hunde der hele tiden ville hilse. 

10 maj 2018, var hunde, 1 veninder og jeg til hundens dag på Bakken, vi havde en super hyggelig dag men det var meget varmt så vi blev ikke helt til slut.

24 april 2018, var vi et smut forbi dyrlægen da Alma var begyndt at få nogle mærkelige anfald hvor hun gik i krampe, vi fik taget blodprøver og urinprøve, heldigvis viste det ikke noget så det er ikke noget farligt hun fejler.

30 september 2017 var vi til udstilling.

Alma vandt:
1 plads i show 1
1 plads i show 2
BIS 1 i show 1
BIS 1 i show 2
3 plads i smukkeste hund
Ud over 5 fine rosetter har hun vundet så mange godbidder, shampoo, mad og andet pels pleje jeg er helt målløs se især det billede hvor alle hendes præmier er samlet hun bliver næsten væk

22 juli 2017 blev Alma overfaldet af en stor hund, den vældet hende rundt og trådte flere gange på hende, hun har slået sit ene bagben og vil ikke støtte på det, hun kom til dyrlægen og hendes knæ skald er revet sig løs, muligvis står hun over for en operation.

opdatering: heldigvis kunne vi med ro og smertestillende få det til at hele sammen så det ikke hele tiden hopper ud af led

Maj 2017 startet vi et samarbejde op med www.Smartdogbox.dk, vi modtog og anmeldte deres boxe i 7 måneder, vi skiftet mellem mixboxen og godbideboxen begge af den naturlige udgave.

Marts 2017 startet vi et samarbejde op med www.Hundekassen.dk vi modtog og anmeldte deres boxe med godbidder og legetøj i 3 måneder.

4 februar 2017, var vi til vores første udstilling, Alma vandt en 1 plads og en 3 plads i BIS, det har været helt vildt hyggeligt og bliver klart ikke den sidste udstilling. vi udstiller kun for sjov.

december 2016, havde jeg været ude og køre med Alma, da jeg skal have hende ud af bilen laver hun et rullefald, hun skriger helt vildt og vil ikke støtte på sit ene bagben, jeg tager til dyrlægen og de tager et røntgen billede og i første omgang ligner det at hun har et lille brud på hoften, jeg bliver sendt hjem med smertestillende og hun skal holdes i fuldstentig ro.

vi får sener taget et nyt billede som er en del beder der er ikke noget brud, hun får masser af ro og det hele går i sig selv efter noget tid.

august 2016 fik Alma en lillebror, han hedder Teddy og er også en poms, de har stor glæde af hinanden.

18 juni 2016 tog jeg til hunde beach party på Amager strand, der var forskellige hundetræner og vi mødte en der mente hun kunne tale med hunde og det skal jeg lige love for hun kunne hun kunne sige en masse om mig og Alma uden hun kendte os og kunne også fortælle at Alma var rigtig syg pga. forkert foder, læs mere om det under sygdomsforløb.

22 februar 2016 gik alma mærkeligt med sit hoved og blev ved med at klø sine øre, jeg tog til dyrlægen og det viste sig at hun havde fået øre betændelse, hun kom med det samme i behandling.  

2015-2016 Alma har kæmpede med sygdom og røget ind og ud af dyrehospitaler flere gange, jeg har været ved at give op flere gange da hun virkelig har haft det dårligt, det der holdte mig fra at tage den svære beslutning var at hun også havde gode dage ind imellem.

læs mere om hendes sygdom under sygdomsforløb.

Alma - Hunde blok
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang